Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВНе важно, че не съм водач на листа.

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВНе важно, че не съм водач на листа.
Коментари Харесай

Проф. Минчо Христов: Трябва да се докаже дали 5G системата е вредна или полезна

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова ТВ

Не значимо, че не съм лидер на листа. Тези неща са второстепенни, значимо е каква политика може да се организира и най-важното е каква политика, потребна за хората, може да се организира. Сега вие споменахте някои неща от нашата стратегия на придвижването на непартийните претенденти, само че аз мисля, че най-важното, с което започваме програмата, е фрапантно нарастване на пенсиите посредством незабавното им преизчисляване и повишение на коефициента за прослужено време на 1,5, нарастване на заплатите посредством въвеждането на необлагаем най-малко и прогресивно подоходно облагане, тъй че богатите би трябвало да заплащат повече, както  и унищожаване на доплащането в лечебните заведения, Данък добавена стойност върху медикаментите, таксата за посещаване при доктор, фрапантни ограничения против източването на здравната каса.

Това сподели по Нова Тв проф. Минчо Хпистов от " Движението на непартийните претенденти ", което се причисли към огромната лява коалиция за изборите. 

Не мога да кажа, дали ще упорствам да се забрани 5G системата, до момента в който не бъде потвърдено, че е безвредна. Давам ви съответен образец. Кметът в Брюксел има възбрана за тази 5G система. Министърът на околната среда на Белгия да вземем за пример публично сподели, че те не са опитни мишлета. Вредна ли е в действителност, доста учени настояват в това число, че е по този начин, и проучвания на Организация на обединените нации настояват, че е нездравословна. Аз не съм подготвен да ви кажа нездравословна ли е или потребна, има експерти, които би трябвало да го потвърдят, сподели още проф. Минчо Христов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР